Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Καλλιθέα: παρέμβαση στον ΔΕΔΔΗΕ

Σήμερα, 28/12, πραγματοποιήθηκε παρέμβαση από την Πρωτοβουλία εργαζομένων για την καταμέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ και τη Συνέλευση Αλληλεγγύης έξω από τον ΔΕΔΔΗΕ Καλλιθέας. Το αίτημα της παρέμβασης ήταν να γυρίσουν στη δουλειά τους οι δύο εργαζόμενοι σε εργολάβο για το έργο της καταμέτρησης του ΔΕΔΔΗΕ.

Αναρτήθηκε πανό, κολλήθηκαν αφίσες έξω από τον ΔΕΔΔΗΕ και στη γύρω περιοχή, πετάχτηκαν τρικάκια, ενώ από ντουντούκα ακουγόντουσαν τα αιτήματα και ο σκοπός της παρέμβασης. Μοιράστηκε το κείμενο της Πρωτοβουλίας και της Συνέλευσης Αλληλεγγύης με σκοπό να ενημερωθούν οι εργαζόμενοι του ΔΕΔΔΗΕ, οι περαστικοί, αλλά και οι κάτοικοι της περιοχής.

Η παρέμβαση βρήκε κλειστές τις πόρτες του ΔΕΔΔΗΕ και με διάφορες δικαιολογίες αρνήθηκαν συνάντηση με τους απολυμένους. Ξέρουν πολύ καλά να ζητάνε την απομάκρυνση των εργαζομένων και να τους βγάζουν εκτός εργασίας αλλά κωφεύουν στα αιτήματα των εργαζομένων.

Παρέμβαση πραγματοποιήθηκε και στον ΔΕΔΔΗΕ Χαϊδαρίου όπου μοιράστηκε το κείμενο, κολλήθηκε η αφίσα και πετάχτηκαν τρικάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου