Τρίτη 1 Αυγούστου 2023

Αποχαιρετισμός στην Μαρία Πολίτου

Δυστυχώς η συντρόφισσα Μαρία Πολίτου την Κυριακή το πρωί, έχασε τη μάχη που έδινε, αυτή την φορά για τη δικιά της ζωή. Μία μάχη που έδωσε μέχρι και την τελευταία στιγμή με αξιοπρέπεια.

Αξιοπρεπής ήταν πάντα σε όλους τους αγώνες που έδινε, παλεύοντας για το δίκιο και για ένα καλύτερο αύριο για τους αδύναμους και τους καταπιεσμένους αυτού του κόσμου που άφησε πίσω της. Είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε την Μαρία μέσω των Εκδόσεων Εντός στη γειτονιά της Καισαριανής όπου ζούσε και εργαζόταν. Θα θυμόμαστε την Μαρία με το χαμόγελό της και το διερευνητικό της βλέμμα που πάντα αντιλαμβανόταν και ξεχώριζε τους ανθρώπους που πάλευαν για το δίκιο.

Από την πρώτη στιγμή μας έδειξε τη συμπάθειά της για την προσπάθεια που έκανε η οργανώσή μας βοηθώντας μας είτε οικονομικά είτε υλικά εμπλουτίζοντας την βιβλιοθήκη μας με πολλούς τίτλους των εκδόσεων Εντός. Αξέχαστη θα μας μείνει η συντροφιά της στις εκδρομές μας στην Λιλαία με την Ένωση Φίλων Μνήμης Διαμαντή κάθε Ιούνη για να τιμήσουμε τον καπετάν Διαμαντή...

Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά της και τους ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσουν με την σειρά τους αυτά που άφησε πίσω της η Μαρία.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου