Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Προς τους συντρόφους και τις συντρόφισσες. Τους φίλους και τις φίλες...

Λόγω της καραντίνας και της δυσκολίας να βρεθούμε στους δρόμους και σε χώρους δουλειάς για να μοιράσουμε τις ανακοινώσεις μας και το υλικό μας, καλούμε τις συντρόφισσες και τους συντρόφους, τις φίλες και τους φίλους μας να μείνουν συντονισμένοι και να ενισχύσουν με κάθε τρόπο τη φωνή μας, το Prolet Connect.

Η κατάσταση δεν μας επιτρέπει να έχουμε ζωντανή καθημερινή επαφή με την εργατική τάξη και τους συναδέλφους μας και η πληροφόρηση από τους κλάδους που αναπτύσσουμε πολιτική δουλειά είναι δύσκολη.

Έτσι ενισχύουμε όσο μπορούμε το Prolet Connect με αρθρογραφία και κείμενα προσπαθώντας να συμβάλλουμε στην ιδεολογικοπολιτική διαπάλη που έχει ανοίξει η διαχείριση της πανδημίας και οι προεκτάσεις της.

Αναγκαία και ευπρόσδεκτη είναι η οποιαδήποτε πληροφορία, ανακοίνωση, καταγγελία στα πλαίσια της αντιπληροφόρησης, την στιγμή που η εργατική τάξη και ο λαός μας βομβαρδίζεται καθημερινά από τον ιδεολογικό μηχανισμό της αστικής τάξης.

Οι στιγμές είναι κρίσιμες και πρέπει να μας βρουν συσπειρωμένους, ταξικά προσανατολισμένους και πολιτικοϊδεολογικά συγκροτημένους.

Ο αντιιμπεριαλιστικός-αντικαπιταλιστικός-ταξικός αγώνας είναι πιο αναγκαίος από ποτέ. Σε αυτή τη γραμμή καλούμε τους συντρόφους και τους φίλους να πλαισιώσουν με κάθε τρόπο την ηλεκτρονική μας σελίδα και να συμβάλλουν όπου μπορούν στην διάδοση των θέσεων μας.

Prolet connect
Περιοδικό Βίδα (Γ’ περίοδος)

Για να λαμβάνετε άμεσα τις ανακοινώσεις μας, e-mail επικοινωνίας: proletconnect@gmail.com

1 σχόλιο:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=uj-3mpjDC8M

    αφιερωμένο στα παιδιά της εργατικής τάξης και στους φτωχοδιάβολους που αγωνίζονται όπου γης!
    καλή δύναμη

    γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή