Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Απαιτούμε τον τερματισμό κάθε σχέσης της Ελλάδας με το Ισραήλ

Δεκάδες διαδηλωτές συμμετείχαν στην μοτοπορεία που ακολούθησε τη διαδρομή Προπύλαια, Πλατεία Συντάγματος, πρεσβεία Κύπρου, πρεσβεία Αιγύπτου και Υπουργείο Εξωτερικών με τελικό προορισμό την πρεσβεία των σιωνιστών, στοχοποιώντας με τον πιο καταγγελτικό τρόπο την στενή συνεργασία της ελληνικής και κυπριακής κυβέρνησης και της αιγυπτιακής χούντας με το Ισραήλ.

Σε όλη την διάρκεια της μοτοπορείας μοιράστηκαν εκατοντάδες προκηρύξεις και πετάχτηκαν χιλιάδες τρικάκια. Όταν οι διαδηλωτές έφτασαν στον τελικό τους προορισμό, την ισραηλινή πρεσβεία, έμειναν για αρκετή ώρα στο σημείο φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της Παλαιστινιακής Αντίστασης και καταγγελίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που ενισχύει ακόμη περισσότερο την συνεργασία της Ελλάδας με το Ισραήλ.

Δεκάδες μηχανές της ομάδες ΔΙΑΣ με συνοδεία κλούβας των ΜΑΤ ακολουθούσαν σε κοντινή απόσταση τους διαδηλωτές σε όλη την διαδρομή, ενώ στην λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος της πρεσβείας, κλούβες των ΜΑΤ είχαν σχηματίσει φραγμό σε όλο πλάτος του δρόμου με δεκάδες ματατζήδες να στέκονται προκλητικά δίπλα στους διαδηλωτές με τα γκλομπ στο χέρι.

Για την προετοιμασία της μοτοπορείας έγιναν τις προηγούμενες μέρες παρεμβάσεις σε συναυλίες και φεστιβάλ. Κολλήθηκαν χιλιάδες αφίσες και μοιράστηκαν χιλιάδες προκηρύξεις με στόχο την όσο πιο πλατιά ζύμωση για το δίκαιο του αγώνα του λαού της Παλαιστίνης και την καταγγελία της συνεργασίας της ελληνικής κυβέρνησης με τους σιωνιστές.

Η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό χαιρετίζει τους διαδηλωτές που συμμετείχαν στην πορεία αλληλεγγύης και τους καλεί να πλαισιώσουν συστηματικά τις δράσεις αλληλεγγύης και εκδηλώσεις υπέρ της Παλαιστινιακής Αντίστασης.

Απαιτούμε τον τερματισμό κάθε σχέσης της Ελλάδας με το Ισραήλ.

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!

Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου