Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Συνεχίζουν να εγκληματούν...

Λαϊκό Μέτωπο για την υγεία


Κλείνουν ξανά τα τακτικά χειρουργεία, σε ποσοστό 80%. Περιορισμό το ονοματίζει η κυβέρνηση και διαβεβαιώνει δια στόματος Πλεύρη πως δεν θα κινδυνεύσει κανενός η ζωή! Βρισκόμαστε ήδη στο απόγειο της πανδημίας με χιλιάδες κρούσματα και δεκάδες νεκρούς ανά ημέρα. Μιλάμε πλέον για πάνω από 17.600 νεκρούς στη χώρα μας.

Η κυβέρνηση που συνεχίζει να παίζει στα ζάρια τη ζωή του λαού μας, μετατρέπει ακόμα μια φορά και με τη βούλα, τα νοσοκομεία του ΕΣΥ σε νοσοκομεία μιας νόσου. Μαζί λοιπόν με τους νεκρούς από την πανδημία έρχεται να προστεθεί και η διαρκής αναμονή για όλους τους άλλους ασθενείς που χρίζουν χειρουργικής επέμβασης και ιατρικής περίθαλψης.

Όλα αυτά σε ένα ΕΣΥ υποστελεχωμένο και διαρκώς σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό. Ξέρουμε ποιοι τρίβουν τα χέρια τους με αυτή την κατάσταση: οι έμποροι των ιδιωτικών κλινικών που θα «εξυπηρετούν» όποιον έχει να τα σκάσει στο γκισέ...

Αν δε πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και δεν επιβάλουμε αγωνιστικά τα δίκια μας, ως τάξη και ως λαϊκό κίνημα, τα πράγματα θα χειροτερέψουν με μαθηματική ακρίβεια. Είμαστε ήδη πίσω και δυστυχώς κέρδισαν χώρο όλες οι φωνές της οπισθοδρόμησης και των ψευτοαρνήσεων των φλύαρων μικροαστών.

Όλο αυτό το διάστημα η κυβέρνηση παίζει με την υγεία του λαού, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα του ελληνικού καπιταλισμού, των επιχειρηματιών, των βιομηχάνων, του κεφαλαίου συνολικά. Η εργατική τάξη πισωπατά αδιάκοπα, χαρίζοντας τεράστιο χώρο στον ταξικό συσχετισμό.

Οι εξελίξεις είναι άκρως επικίνδυνες και δυστυχώς η κινητικότητα των από κάτω δεν έχει μετατρέψει την υγειονομική κρίση σε ταξική αντιπαράθεση. Σε αυτό έχουν ευθύνες όλοι όσοι ρίχνουν με κάθε τρόπο νερό στο μύλο των αστικών ιδεολογημάτων και αντί να συσπειρώνουν τον λαό μας, χτίζοντας Λαϊκό Μέτωπο για την Υγεία, τσαμπουνάνε λογάκια, αποπροσανατολίζοντας το πόπολο με την οπισθοδρομική ιδεοληπτική πραμάτεια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου