Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2013

Αλληλεγγύη στους 4 Απεργούς Πείνας Αγωνιστές από την Τουρκία

Σύνθημα αλληλεγγύης στο προαύλιο
της Α πτέρυγας των φυλακών κορυδαλλού
Κείμενο που κυκλοφόρησε από την Α πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού κατά τη διάρκεια της χθεσινής στάσης που πραγματοποίησαν οι κρατούμενοι σ’ ένδειξη Αλληλεγγύης στους 4 κομμουνιστές απεργούς πείνας από την Τουρκία.

Σήμερα,6 Νοέμβρη 2013 πραγματοποιούμε στάση,αρνούμενοι να μπούμε στα κελιά μας,σε ένδειξη αλληλεγγύης στην απεργία πείνας των αγωνιστών από την Τουρκία Hasan Biber,Mehmet Yayla,Ahmet Yuksel,Erdogan Cakir, για να μην εκδοθούν στο Τουρκικό κράτος. 
Οι αιχμάλωτοι κομμουνιστές επαναστάτες, που αγωνίζονται ενάντια στο Τουρκικό κράτος, κρατούνται εντελώς απομονωμένοι στα υπόγεια της Στ' πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού. Ο διαρκής αγώνας τους, μετράει εκατοντάδες νεκρούς μέσα κι έξω από τις φυλακές της Τουρκίας στις οποίες οι συνθήκες κράτησης είναι εξοντωτικές. Νεκροί σε συγκρούσεις με την αστυνομία, σε απεργίες πείνας ή από εκτελέσεις πρακτόρων που υποδύονται τους κρατούμενους. 
Πρέπει να στηρίξουμε με κάθε μέσο την απεργία πείνας τους, για να μην εκδοθούν στο δολοφονικό καθεστώς κράτησης της Τουρκίας, από τις άψογα συνεργαζόμενες ελληνικές αρχές, όπως η ελληνική αντιτρομοκρατική που τους συνέλαβε. 
Αυτή τη στιγμή, μετά από 44 μέρες σκληρής απεργίας πείνας, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος θανάτου, όμως οι ίδιοι επιμένουν να αρνούνται τη μεταγωγή τους στο νοσοκομείο, καθώς προτιμούν να επιστρέψουν στην Τουρκία νεκροί παρά ζωντανοί. 
Αυτό είναι το τίμημα του αγώνα τους, όχι μόνο υπέρ του Τούρκικου λαού, αλλά για κάθε άνθρωπο που ματώνει επειδή τα κράτη χαράκωσαν τη γη με σύνορα, για κάθε άνθρωπο που υποφ
έρει από την εκμετάλλευση του κεφαλαίου, για ένα κόσμο ισότητας κι ελευθερίας. 

Υ.Γ. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους κρατούμενους της φυλακής Γρεβενών, που πραγματοποιούν στάση διαμαρτυρόμενοι για τις συνεχείς εισβολές της ΕΚΑΜ, που συνοδεύονται από τραμπουκισμούς και ξυλοδαρμούς κρατουμένων, με αφορμή τη σημερινή εισβολή στις 8 το πρωί.


Αναδημοσίευση από: Προλεταριακή Πρωτοβουλία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου