Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Ένα όμορφο τραγούδι σε μια μαύρη επέτειο


«Το “Τραγούδι Μήνυμα Αντίστασης” είναι ένα συλλογικό, αυτοδιαχειριζόμενο εγχείρημα. Είμαστε επαγγελματίες μουσικοί, ηχολήπτες και τεχνικοί εικόνας, που μοιραζόμαστε κοινά καλλιτεχνικά οράματα, παίζουμε μαζί, κινούμαστε στους ίδιους εργασιακούς χώρους, συναντιόμαστε στους δρόμους του αγώνα και στηρίζουμε τις δράσεις των σωματείων μας, έχουμε τις ίδιες αγωνίες για όσα συμβαίνουν κι όσα έρχονται. Αποφασίσαμε ότι για εμάς έχει σημασία να απευθύνονται τούτες τις ώρες στην κοινωνία μηνύματα Αντίστασης με κάθε τρόπο, τόσο για την ουσία του ίδιου του προτάγματος, όσο και για την εκπλήρωση της δικής μας ανάγκης να μη σιωπούμε.

Εμείς, οι επαγγελματίες μουσικοί, ηχολήπτες και τεχνικοί εικόνας, που μοιραζόμαστε κοινά καλλιτεχνικά οράματα, παίζουμε μαζί και κινούμαστε στους ίδιους εργασιακούς χώρους, διαλέγουμε αυτή τη μέρα και απαντάμε σε αυτήν την επέτειο της ντροπής, με το αντάμωμα και τη χαρά που μας δίνει η τέχνη μας».

Να σημειωθεί πως ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος καλεί στην γενική Συνέλευση την Κυριακή 25 Απρίλη στις ώρα 3 μ.μ., στο Πεδίο του Άρεως (δίπλα από το θέατρο Άλσος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου