Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Με το έτσι θέλω.. στην Ελιά…

Τι σχέση μπορεί να έχει η ηλεκτρονική σελίδα μας με το left gr., την ΕΦΣΥΝ, την Αυγή, το Μερα25, την ΛΑΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ…;

Από όσο ξέρουμε εμείς καμία. Τους πολεμάμε ως αυτούς που σπέρνουν αυταπάτες για τον «καλό» καπιταλισμό και εμποδίζουν με κάθε τρόπο την όξυνση μεταξύ των τάξεων, ειδικά για τον ΣΥΡΙΖΑ που έχει αναλυθεί από εμάς ως εχθρικός πολιτικός φορέας για την εργατική τάξη που είναι στην υπηρεσία του Κεφαλαίου. Δηλαδή, για όποιους κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, για εμάς είναι η Αριστερά του Κεφαλαίου.

Γιατί τα γράφουμε όλα αυτά; Γιατί κάποιοι «πονηροί» (Ελιά στην Ενημέρωση) που δεν ξέρουμε τον ρόλο αλλά και τους σκοπούς τους, προσπαθούν με «ξένη προίκα» να φτιάξουν «κλίμα ενότητας» και «υπερβάσεων» που στηρίζεται σε αλήτικη μάλιστα διαδικτυακή συμπεριφορά.

Με το έτσι θέλω, και χωρίς να ρωτήσουν κανέναν κοτσάρουν ένα κάρο ιστιολόγια και ειδησεογραφικά sites δίπλα δίπλα σαν να είναι όλα από την «ίδια μπάντα». Δήθεν για την ενημέρωση. Τους στείλαμε επανειλημμένως μηνύματα στο e-mail τους ώστε να αφαιρέσουν κάθε αναφορά στο Prolet connect, πράγμα που δεν είχαν την υποτυπώδης ευγένεια να κάνουν.

Αναγκαζόμαστε να το κάνουμε ανοικτά. Ζητάμε να αποσύρουν άμεσα κάθε αναφορά στις αναρτήσεις μας.

Το Prolet connect είναι από προλετάριους φτιαγμένο και προωθεί την ταξική πολιτική, δεν έχει καμία σχέση με τα ανεμομαζώματα και τα ανεμοσκορπίσματα των κάθε είδους «ενωτικών» της αριστεράς, εξωκοινοβουλευτικής και μη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου