Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Να μην ανεχτούμε άλλους Μίχους

Συγκέντρωση και πορεία στο μετρό Σεπολίων
Σάββατο 15/10, 12:00

Μέσα σε μια κοινωνική σαπίλα που βρομά τη σήψη της καπιταλιστικής παρακμής και γίνεται οδοστρωτήρας ψυχών δυσκολευόμαστε να αναπνεύσουμε. Και μέσα σε αυτή τη σαπίλα είναι που γδέρνονται και διαλύονται οι ανθρώπινες υπάρξεις. Οι ύαινες βρίσκονται για «δουλειές» μέσα στους ανήμπορους και τους περιθωριοποιημένους. Να κόψουν κρέας, μερίδες, τεμάχια και να βγάλουν κέρδη. Να σερβίρουν σάρκα και ό,τι ποθεί η «καρδιά σου» σε ένα «μενού με ποικιλία μεγάλη» αρκεί να πληρώνεις. Όλα τα «γούστα» αγοράζονται και πουλιούνται. Αυτό είναι το σύστημα. Αυτή είναι η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Αυτό είναι το σύστημα της βίας, της αρπαγής, της κακοποίησης, των βασανιστηρίων, του εγκλεισμού, του βιασμού, των γυναικοκτονιών.

Σε αυτό το σύστημα υπάρχουν και οι ύαινες που δρουν στις λαϊκές συνοικίες. Πάντα υπήρχαν αυτές οι ύαινες στον καταμερισμό εργασίας. Οι νταβατζήδες, οι μαστροποί, οι παιδοβιαστές και οι τσατσές των μπουρδέλων, που βγάζαν χρήμα στην «παράλληλη» ελεύθερη αγορά. 

Αυτή η κοινωνία του ανταγωνισμού φτιάχνει τους σκλάβους, τους χωρίς χαρτιά, τους αόρατους, τις εκπορνεύσεις όλων των ειδών, τις στιγματισμένες… Αυτή η ταξική κοινωνία είναι που στην κορυφή της πυραμίδας έχει τους κάτοχους μέσων παραγωγής και τους ιδιοκτήτες καπιταλιστικών επιχειρήσεων και δουλεύει όλος ο κρατικός μηχανισμός περιφρουρώντας την κλοπή που συντελούν εις βάρος της εργαζόμενης μάζας.

Και από κοντά όλα τα τσανάκια που γλείφονται με την εξουσία κάνοντας «δουλειές» που δήθεν οι αστοί μας δεν καταδέχονται και όταν βγαίνει κάτι στην επιφάνεια της πληροφορίας. «γυρνούν το πρόσωπο από την άλλη». Αφήνουν τα παπαγαλάκια των media να τους ξεπλύνουν. Σάπιοι υποκριτές. Αυτοί είναι που θα πνίξουν στο αίμα την εξέγερση όταν αμφισβητηθεί η εξουσία τους από τον λαό και αυτοί είναι που θα γεμίσουν το «στρατόπεδο των νοικοκυραίων» με καθάρματα και ύαινες τύπου Μίχου…

Για τη φρικτή υπόθεση του Κολωνού μόνο μίσος μπορεί να γεμίσει τα πνευμόνια του προλεταριάτου και διάθεση για ρήξη με τη σκατοκοινωνία του καπιταλισμού.

Στην κοινωνία που εμείς παλεύουμε τα παιδιά του λαού μας θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στη γνώση, στην άθληση, στον πολιτισμό και στην επιστήμη. Θα μαθαίνουν από μικρά ότι τα αφεντικά και οι εκμεταλλευτές ήταν κοινωνικά παράσιτα, ότι οι νταβατζήδες και οι μαστροποί ήταν καθάρματα και αντικοινωνικά πλάσματα, ότι οι άνθρωποι δε γεννήθηκαν για να μισθώνονται, δεν γεννήθηκαν για να σκοτώνουν, ούτε για να σκοτώνονται, οι άνθρωποι δεν γεννήθηκαν για να βιάζονται και να σκλαβώνονται.

Αυτή η κοινωνία υπήρξε, και θα ξαναϋπάρξει. Η πάλη των τάξεων οξύνεται. Οι ύαινες να πληρώσουν. Η οργή βράζει…

Αδερφές προλετάριες, αδέρφια προλετάριοι, οργανωθείτε με όλο σας το είναι για να ανατραπεί η καπιταλιστική βαρβαρότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου