Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Η ψήφος είναι μαγική εξαφανίζει όλα τα εγκλήματα μαζί

Έργο του Senzart911 για την προστασία των παιδιών από τον θανατηφόρο Sars Covid 19,
στο μαρτυρικό από το απαρτχάιντ Σοβέτο, Νότια Αφρική

Στην προεκλογική καμπάνια των αστικών κομμάτων δεν βρίσκουμε λέξη που να αφορά την πανδημία του COVID 19. Ως γνήσια ψεκασμένη η κυβέρνηση της ΝΔ κατήργησε τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας πριν τον ΠΟΥ. Όταν πρόσφατα ο ΠΟΥ κατήργησε τα έκτακτα μέτρα, όχι την πανδημία, η πανδημία στα αστικά κονκλάβια είχε ήδη μπει στο χρονοντούλαπο των μαζικών εγκλημάτων.

Γιατί, λοιπόν, να ασχοληθεί κάποιος προεκλογικά; Για τους πάνω από 36.807 νεκρούς συνανθρώπους μας; Για όσους ακόμα σήμερα σκοτώνει ο ιός ή διασωληνώνονται στα βομβαρδισμένα από τις ελλείψεις νοσοκομεία της χώρας μας; Για όσους υποφέρουν από long covid; Για όσους βλέπουν τη σωματική τους κατάπτωση να συνεχίζεται και αν είναι «πλατιά μάζα του λαού» αναζητούν ένα ραντεβού στο μοναδικό σε όλη τη χώρα οργανωμένο κέντρο αντιμετώπισης long covid του Ευαγγελισμού;

Σε πρόσφατη συνέντευξή της (29/05), η Παγώνη μας ενημερώνει ότι ο ΠΟΥ είχε ενημερώσει τις χώρες από το 2018 για τον ερχομό του Covid. Αυτές τις ημέρες ο ΠΟΥ προειδοποιεί για νέο ιό. Έτσι, διαβεβαιώνει η Παγώνη ότι τα νοσοκομεία και το υγειονομικό προσωπικό θα είναι έτοιμα για τη νέα πανδημία.

Όσοι δεν τάχθηκαν με τους νεκροθάφτες του λαού στα χρόνια της πανδημίας, όσοι δεν έκαναν την ατομική τους καλοπέραση παντιέρα και την πικραγγουριά φάρμακο*, γνωρίζουν τί σημαίνει ετοιμότητα των αστικών μηχανισμών: ετοιμότητα εξόντωσης χιλιάδων για τα κέρδη των λίγων της ελεύθερης αγοράς.

Αυτό ακριβώς ζητούν τα αφεντικά του τόπου: ένα χαρτί στην κάλπη να επιβεβαιώσει την εγκληματική τους ασυδοσία.

* στο τέλος της δεκαετίας του 50 στην Ελλάδα μεταξύ καθηγητών ιατρικής έγινε μια συζήτηση που αφορούσε τον καρκίνο και τους τρόπους διάγνωσης και θεραπείας. Ο καθηγητής Ιωακείμογλου τόνιζε με αρκετή δόση ειρωνείας ότι στην Ελλάδα και μέσα στην Αθήνα ο κόσμος ανά διετία πίστευε πότε στην θαυματουργή πικραγγουριά, πότε σε σκευάσματα ποτοποιών και συναφή, προξενώντας μεγάλη ζημιά στους ασθενείς και στην κοινωνία γενικότερα.

2 σχόλια:

  1. Γιώργος Σαρηγιάννης1 Ιουνίου 2023 στις 2:59 μ.μ.

    σύντροφοι,
    ωραίο το σχόλιο με την πικραγγουριά !! κοινωνιολογικά (και πολιτικά) η Αρχουσα Τάξη, εκτρέφει στους κόλπους της τέτοιες "Μεσσιανικές" θεωρίες: δεν ήταν μόνο η πικραγουριά, αλλα και το νερό του Καματερού που το πούλαγε (ή και το χάριζε!!!) ποτήρι-ποτήρι με βυτία στους λαϊκούς συνοικισμούς, και τα αλεσμένα στο μπλέντερ κλαδιά και φύλλα εληάς (τα πουλάγαν σωρηδόν στις λαϊκές αγορές!) , και ακόμη ένα σωρό: εικόνες που δακρύζουν , εικόνες που μάτωναν, τα στήθη της Αγίας (πώς την λέγαν;; Αναστασία;;;) του Αιγάλεω που εμφάνιζαν επιγραφές, και που ήταν προστατευομένη μεγάλου πολιτικού της ΕΡΕ (πάλι δεν θυμάμαι το όνομα), και άλλα πολλά ...σωτήρια συμβάντα . Παληότερα είχαμε τις προφητείες του Αγαθάγγελου, τώρα έχουμε και τον μοναχό Παίσιο και άλλους πολλούς. Τόλεγε ο μπάρμπα Κάρολος, "θρησκεία, το όπιο των μαζών", και θρησκεία δεν είναι μόνον η Αγία Αναστασία αλλά και κάθε μεσσιανικό κατασκεύασμα.

    αυτά και μή χειρότερα !!

    με συντροφικούς χαιρετισμούς, Γιωργος Σαρηγιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λέγεται Αγία Αθανασία (και όχι Αναστασία) και ο πολιτικός που την στηριζε ήταν ο Λάσκαρης, υπουργός εργασίας της ΕΡΕ !!!!
      με σ.χ. Γιώργος Σαρηγιάννης

      Διαγραφή