Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Ένα φωτορεπορτάζ αφιερωμένο στον κύριο Πάνο

«Το δικαίωμα στην αξιοπρεπή εργασία και τη συνδικαλιστική δράση βρίσκεται σε συνεχή δίωξη από την κυβέρνηση Μητσοτάκη […] Οι νέες αυτές αυταρχικές τακτικές δεν είναι ανεκτές από κανέναν δημοκρατικό πολίτη κι από καμία συλλογικότητα. Η ανάγκη για πολιτική αλλαγή κρίνεται ακόμη πιο επιτακτική».

Αυτά είπε ο Πάνος Σκουρλέτης του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις μαζικές προσαγωγές μελών της ΣΒΕΟΔ και αλληλέγγυων επειδή πήγαν να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής...

Τι λέτε κύριε Πάνο; Είπαμε τρώμε λωτούς ως τάξη αλλά μη μας τους σερβίρετε και στον ατμό, θα μας πειράξουν! Λίγη ντροπή δεν κάνει κακό. Η αγωνία σας για εξουσία και διαχείριση είναι λογική, αλλά αφήστε και ένα ψέμα που να μην το πείτε. Η Βίδα έχει κουραστεί να γράφει για την περίπτωση της πολιτικής σας παράταξης.

Ας μας συγχωρέσουν οι σύντροφοι και οι φίλοι αναγνώστες που θα απαντήσουμε με φωτορεπορτάζ από τα γκλοπ των σοσιαλδημοκρατών πάνω στο σώμα των εργατών.

«Περιποίηση» σε ξενοδοχοϋπαλλήλους του Athens Ledra Hotel έξω από το υπ. εργασίας, σε εμποροϋπαλλήλους απολυμένους του «MARKET IN» στα Γιάννενα και σε απόμαχους της δουλειάς στο κέντρο της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου