Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Κοιμήσου Μαντάμ

Το παρακάτω κείμενο μάς στάλθηκε από αναγνώστρια και φίλη του Prolet connect:

Επιτέλους μαντάμ! Τι άλλο θέλετε; Ψηφίζετε, μορφώνεστε, βγάζετε σέλφι, δουλεύετε-καταναλώνετε. Είστε άρα ελεύθερη! Το μόνο που σας ζητά το σύστημα είναι να ασχολείστε με αυτά, μπορείτε; Σας πέφτουν πολλά; Λίγα;

Σας προσφέρουμε ΜΟΔΑ, ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ, ΡΙΑΛΙΤΙ, το τρίπτυχο της βαθιάς νάρκωσης. Μπορούμε να σας βιάζουμε τη ζωή και εσείς να κοιμάστε όμορφη και ήσυχη σαν μια κανονική σύγχρονη γυναίκα, μάνα, εργαζόμενη, νοικοκυρά!

Μπορείτε να χώνεται τη μύτη σας ανάμεσα σε αρώματα και πούδρες για ώρες, αλλά ΟΧΙ στα εργασιακά κυρία μου! Η πολιτική δεν είναι για σας, θα σας ρυτιδιάσει πρόωρα και είναι απαγορευτικό. Μετά δεν θα βρίσκετε δουλειά και η σέλφι για το βιογραφικό σας θα βγει προβληματική, κάτι που θα αποτρέψει τον επόμενο εργοδότη να σας δώσει ευκαιρία συνάντησης!

Επιτέλους κυρία μου! Καταλάβετέ το! Είστε μια σύγχρονη ελεύθερη γυναίκα! Εμείς ελπίζουμε στο σύνολο των γυναικών και απευθυνόμαστε στις φτωχές κυρίως να νιώσουν Αντουανέτες στη συνείδηση… Η κάθε μια από σας να μπορεί να γευτεί την αίγλη και τα αγαθά των πλούσιων δικών μας κυριών και να νομίζει ότι θα τις φτάσει… Χαχαχα πλάκα δεν έχει;

Και εμείς οι αρχόντοι αυτού του τόπου γεννημένοι υπέρκομψοι και υπέρλαμπροι να γελάμε σαδιστικά με τις προσπάθειες αυτές. Τσίρκο…

Λοιπόν μαντάμ, Κοιμήσου… Και άσε μας να κάνουμε το γλέντι μας πάνω στη ζωή σου. Άλλωστε εμείς πλουτίζουμε… Μόνη σου τα παράγεις, μόνη σου τα καταναλώνεις και εμείς από πάνω σου γλεντάμε.

Είσαι μια σύγχρονη ελεύθερη γυναίκα! Πήγε αργά όμως και πήγαινε σπίτι, γιατί μπορεί να σε βιάσουν στο δρόμο, να σε χτυπήσει ο άντρας σου που άργησες  ή να σε ξεφτιλίσει ο οποιοσδήποτε επειδή οδηγείς ή για χίλιους δύο λόγους.

Είμαστε εδώ για σένα... Να σου θυμίζουμε με κάθε τρόπο που σε κατατάσσουμε… Παρ όλα αυτά έχεις τον σεβασμό μας και την αλληλεγγύη μας αν σου συμβεί κάτι κακό και υπάρχει πολιτεία που μπορείς να απευθυνθείς και οργανωμένα να σε παραμερίσει… Σώπα τώρα και κοιμήσου!

Si Bibi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου