Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Όλοι και όλες στην πρεσβεία του Ισραήλ
Τρίτη 3 Απρίλη, 6:30μμ
Δεκάδες χιλιάδες παλαιστίνιοι στη Λωρίδα της Γάζας αψήφησαν την τρομοκρατία του Ισραήλ. Συγκεντρώθηκαν στα όρια της «νεκρής ζώνης» που εδώ και μια δεκαετία έχει επιβάλλει ο ισραηλινός στρατός στη Γάζα, διεκδικώντας το δικαίωμα στην επιστροφή για τους χιλιάδες παλαιστίνιους πρόσφυγες που ξεριζώθηκαν και ξεριζώνονται από τις πατρογονικές τους εστίες. Ο σιωνιστικός στρατός δεν δίστασε για ακόμη μια φορά να προτάξει τα μυδράλια απέναντι σε άοπλους διαδηλωτές. Δεκαεφτά νεκροί και πάνω από 1000 τραυματίες είναι ο φόρος αίματος για τους παλαιστίνιους που συνεχίζουν να αντιστέκονται στην ισραηλινή κατοχή.
Στην Αθήνα, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιφύλαξε στους αλληλέγγυους στον παλαιστινιακό λαό επίθεση με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και ξύλο στο ψαχνό το περασμένο Σάββατο έξω από την ισραηλινή πρεσβεία. Αρκετοί αγωνιστές τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στα κοντινότερα νοσοκομεία. Οι πραίτορες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σε έξαλλη κατάσταση χτυπούσαν αιμόφυρτους διαδηλωτές που είχαν πέσει στο δρόμο, ανοίγοντάς τους το κεφάλι. Ο λόγος της απρόκλητης επίθεσης ήταν ένας και μοναδικός: να διαλύσουν τη συγκέντρωση έξω από την ισραηλινή πρεσβεία και να γίνουν για μια ακόμη φορά αρεστοί στους σιωνιστές συμμάχους τους και τους αμερικάνους πάτρωνές τους.
Λίγο αργότερα ο κυβερνητικός θίασος έσπευσε να εκδώσει μια χλιαρή ανακοίνωση καταδίκης των "βιαιοτήτων των ισραηλινών αρχών". Η υποκρισία και η αλητεία του κυβερνητικού τσίρκου σε όλο τους το μεγαλείο.
Καλούμε όλους και όλες στην πρεσβεία του Ισραήλ την Τρίτη 3 Απρίλη, στις 6:30μμ.
Η νέα θηριωδία του Ισραήλ να μην μείνει αναπάντητη.
Νίκη στα όπλα της Παλαιστινιακής Αντίστασης.
Λευτεριά στην Παλαιστίνη.
Τερματισμός κάθε σχέσης της χώρας μας με το Ισραήλ.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι συνένοχη στο διαρκές κατοχικό έγκλημα στην Παλαιστίνη.
Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου