Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υποδέχεται έναν εγκληματία πολέμου

Όλοι και όλες στους δρόμους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη! 
Έξω ο μακελάρης του παλαιστινιακού λαού Νετανιάχου από την Ελλάδα! 
Στις 15 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη τριμερής Συνάντηση Κορυφής των ηγετών Ελλάδας, Ισραήλ και Κύπρου. Ο Τσίπρας καλεί τον σφαγέα και εγκληματία πολέμου πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπεντζαμίν Νετανιάχου στην Ελλάδα. Ο Νετανιάχου είναι εκπρόσωπος των πιο επιθετικών κύκλων της σιωνιστικής κατοχής. Όλη η πολιτική του σταδιοδρομία βασίζεται στην στρατηγική δίωξη των Παλαιστίνιων από τα εδάφη τους με κάθε μέσο. 
Επί πρωθυπουργίας του οι σιωνιστικοί εποικισμοί στη Δυτική Όχθη αυξάνονται με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Δεκάδες Παλαιστίνιοι ξεσπιτώνονται καθημερινά από τις πατρογονικές τους εστίες. Οι σιωνιστές έποικοι χαίρουν κάθε ασυλίας, συγκροτώντας ένοπλα τάγματα εφόδου, σκορπώντας τον τρόμο σε ανυπεράσπιστους Παλαιστίνιους. Η στρατιωτική και οικονομική πολιορκία της Γάζας εντείνεται στο έπακρο. Στην τελευταία πολεμική αναμέτρηση, πάλι επί πρωθυπουργίας του, ο σιωνιστικός στρατός ευθύνεται για τη μαζική δολοφονία εκατοντάδων αμάχων Παλαιστίνιων. Στα θύματα της σιωνιστικής επίθεσης συμπεριλαμβάνονται, σύμφωνα με τον ΟΗΕ, 551 παιδιά και 299 γυναίκες. Ο σιωνιστικός στρατός ευθύνεται για τον βομβαρδισμό χιλιάδων σπιτιών, που είχε ως αποτέλεσμα να εκτοπιστούν εκατοντάδες χιλιάδες από τις εστίες τους τους, για την καταστροφή κρίσιμων υποδομών, σχολείων, νοσοκομείων, τζαμιών, και για τη συνεχή υπονόμευση της ηλεκτροδότησης της Λωρίδας της Γάζας. 
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν ακολουθεί απλώς τη ρότα των προηγούμενων κυβερνήσεων για τη σύσφιξη της συνεργασίας με το Ισραήλ, αλλά σφυρηλατεί συμμαχικούς δεσμούς με το κράτος-τρομοκράτη της Μέσης Ανατολής. Έχει αναβαθμίσει τη συνεργασία με τη σιωνιστική οντότητα σε όλα τα επίπεδα, πολιτικό, πολιτιστικό, οικονομικό, στρατιωτικό. Στον ελληνικό εναέριο χώρο και με βάσεις εξόρμησης τις ελληνικές στρατιωτικές βάσεις εκπαιδεύονται τα αεροπλάνα που δολοφονούν αμάχους και καταστρέφουν συστηματικά τα σπίτια και τις υποδομές της Γάζας. 
Υιοθετεί πλήρως τη σιωνιστική κατοχική προπαγάνδα. Ο ίδιος ο δημαγωγός Τσίπρας, που πριν γίνει πρωθυπουργός κατέβαινε σε πορείες υπέρ της Παλαιστίνης για τα ψηφαλάκια, έφτασε στο σημείο να γράψει ότι η Αλ Κουντς (Ιερουσαλήμ) είναι ιστορική πρωτεύουσα του Ισραήλ! Ο ξεδοντιασμένος λαοπλάνος Τσίπρας αφού ψήφισε και με τα δυο χέρια τα μνημόνια που του σέρβιραν, δεν είχε κανένα πρόβλημα να πάει ένα βήμα πιο μπροστά και από τους εμπνευστές των μνημονίων. Καμία ευρωπαϊκή κυβέρνηση δεν έχει τολμήσει να κάνει τέτοια ανιστόρητη δήλωση. 
Η υποδοχή του μακελάρη Νετανιάχου στη Θεσσαλονίκη είναι η λογική κατάληξη της αναπαραγωγής της κατοχικής προπαγάνδας του Ισραήλ και της αναβάθμισης των κάθε είδους διακρατικών σχέσεων με τους σιωνιστές μακελάρηδες. 
Καλούμε όλες και όλους στη Θεσσαλονίκη, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο άγαλμα του Βενιζέλου (15 Ιούνη, 7μμ). 
Καλούμε όλες και όλους στην Αθήνα έξω από τη σιωνιστική πρεσβεία (15 Ιούνη, 7μμ). 
H κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι συνένοχη στο διαρκές κατοχικό έγκλημα στην Παλαιστίνη! 
Να τερματιστεί κάθε σχέση της χώρας μας με το κράτος του Ισραήλ! 
Νίκη στα όπλα της Παλαιστινιακής Αντίστασης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου