Τρίτη 9 Μαΐου 2017

o ERDOĞAN επιλέγει να εδραιώσει την εξουσία του σκοτώνοντας νέα παιδιά

Στην Πόλη, Μαΐου τα ξημερώματα, δολοφονήθηκε η 18χρονη SILA ABALAY, φίλη του BERKİN ELVAN.

Τα κανάλια με τη δική τους φασιστική λογική, την παρουσίασαν ως κορυφαίο στέλεχος του Επαναστατικού Λαϊκού Απελευθερωτικού Μετώπου, για να δικαιολογήσουν την δολοφονία της. Ξεπέρασαν κάθε όριο, ακόμα και μια 18χρονη την εμφανίζουν ως κορυφαίο στέλεχος.

Η  SILA, είχε προφυλακισθεί πριν δύο χρόνια, 16 ετών τότε, για τη συμμετοχή της σε διάφορες εκδηλώσεις εις μνήμη του BERKİN ELVAN. Ακόμα και τότε την θεώρησαν ως τρομοκράτισσα. Το Δικαστήριο Ανηλίκων είχε εκδώσει την απόφαση για φυλάκισή της,  θεωρώντας ως τρομοκρατικές πράξεις τις δράσεις προς τιμήν του BERKİN ELVAN. Μετά την προφυλάκισή της, η μεταγωγή της έγινε σε θάλαμο ποινικών κρατουμένων, αμέσως ξεκίνησε απεργία πείνας, με  αίτημα τη μεταφορά της δίπλα σε πολιτικούς κρατούμενους. Εδώ στην Ελλάδα είχαν γίνει τότε δράσεις αλληλεγγύης συμπαράστασης. Τελικά με τον αγώνα της κατάφερε και μεταφέρθηκε δίπλα στους πολιτικούς κρατούμενους. Ήταν πάντα στους δρόμους, στον αγώνα της νεολαίας. Ήταν μέλος της Επαναστατικής Νεολαίας (DEV-GENÇ) και αυτό αρκεί για να τη σκοτώσουν.

Δολοφονούν τα παιδιά και τους ταυτίζουν ως τρομοκράτες.

Στην Σίλοπη του Κουρδιστάν, δύο μικρά παιδιά, 6 και 7 χρονών αντίστοιχα, το βράδυ της 4ης Μαΐου δολοφονήθηκαν στο κρεβάτι τους, την ώρα που κοιμόταν. Μεθυσμένοι αστυνομικοί, με τεθωρακισμένο όχημα γκρέμισαν τον τοίχο του σπιτιού τους και τα σκότωσαν. Η ανακοίνωση του Νομάρχη, ήταν: «Αυτή ήταν η μοίρα τους».

Στην Ιστάνμπουλ, στην περιοχή Γκάζι, στις 15 Απριλίου, τρία νέα παιδιά, από 18 - 19 χρονών, δολοφονήθηκαν από αστυνομικούς που πυροβολούσαν το αμάξι που επέβαιναν.  Οι πρώτες ειδήσεις, σ’ όλα τα κανάλια, ήταν «Σκοτώθηκαν τρεις τρομοκράτες στην περιοχή Γκάζι, κατά τη διάρκεια σύγκρουσης με τους αστυνομικούς». Τα παιδιά αυτά επέστρεφαν από υπαίθριο πάρτι γενεθλίων. Στο fb τους υπήρχαν συνθήματα κατά των ναρκωτικών και για την νεαρή κοπέλα, την DİLEK DOĞAN, που σκότωσαν αστυνομικοί στο σπίτι της, μπροστά στα μάτια της οικογένειάς της. Ήταν  παιδιά της γειτονιάς, παιδιά αριστερών οικογενειών και αυτό αρκεί για να τα σκοτώνουν.

Στις 21 Μαρτίου (γιορτή Newroz), ο φοιτητής Kemal Kurkut, δολοφονήθηκε στο χώρο του συλλαλητηρίου, κατά την διάρκεια σωματικού ελέγχου της αστυνομίας. Τον γύμνωσαν, δεν είχε τίποτα επάνω του, εκτός από ένα μπουκάλι νερό, παρ’ όλα αυτά τον σκότωσαν.

Το φασιστικό κράτος του ERDOĞAN επιλέγει να εδραιώσει την εξουσία του σκοτώνοντας νέα παιδιά. Γι’ αυτούς, εκτός από τους υποστηρικτές τους, όλοι οι άλλοι είναι τρομοκράτες κι’ αυτό το αναφέρουν με διαφόρους τρόπους στις εκάστοτε δηλώσεις τους.


ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ. ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου