Σάββατο, 7 Μαρτίου 2015

Εβδομάδα πανελλαδικής δράσης 9-14 Μαρτίου στα καταστήματα του ΑΒ Βασιλόπουλου για την επαναπρόσληψη της συναδέλφισσας Ελένης Σ.

ΑΦΙΣΑΟ αγώνας για την άμεση επαναπρόσληψη της συναδέλφισσας Ελένης Σ. συνεχίζεται και κλιμακώνεται. Η ανυποχώρητη στάση της απολυμένης συναδέλφισσας απέναντι στην εργοδοτική αυθαιρεσία της εργοδοσίας είναι αυτή που εμπνέει όλους όσους συγκροτούν τηνΣυνέλευση Αλληλεγγύης στην απολυμένη συναδέλφισσα Ελένη Σ και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις για την άμεση δικαιώση της.
Η Συνέλευση Αλληλεγγύης στην απολυμένη συναδέλφισσα Ελένη Σ που συγκροτείται από εργαζόμενες στο εμπόριο, σωματεία, εργατικές συλλογικότητες, συνελεύσεις κατοίκων και συλλογικότητες οργανώνει τις παρακάτω κινητοποιήσεις:
-Σάββατο 7/3 στις 11 π.μ. Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας έξω από κατάστημα Χολαργού απ’ όπου απολύθηκε η συναδέλφισσα Ελένη Σ.
-Εβδομάδα πανελλαδικών δράσεων στα καταστήματα του ΑΒ Βασιλόπουλου από 9 ως 14 Μαρτίου.
-Δευτέρα 9/3 στις 9.30 π.μ Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας έξω από τα κεντρικά γραφεία της διοίκησης του ΑΒ Βασιλόπουλου στη λεωφόρο Σπατών 81 στο Γέρακα (πρόσβαση με 301, 302, 314, 319 από Δουκίσσης Πλακεντίας, Α5 από κέντρο, 305 από Νομισματοκοπείο).
-Τρίτη 10/3 στις 8.30 π.μ Συγκέντρωση συμπαράστασης στην απολυμένη συναδέλφισσα έξω από την επιθεώρηση εργασίας Αγίας Παρασκευής (Μεσογείων 427).
Καλούμε τα σωματεία στο χώρο του εμπορίου να στηρίξουν ενεργητικά τον αγώνα της συναδέλφισσας και να εκδόσουν ψηφίσματα συμπαράστασης. Καλούμε κάθε σωματείο, εργατική ομάδα, συνέλευση κατοίκων και συλλογικότητα να στηρίξουν έμπρακτα τον αγώνα ενάντια στις απολύσεις, την εργοδοτική αυθαιρεσία και την εκμετάλλευση στο χώρο του εμπορίου αλλά και σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο εργασίας, σε κάθε γειτονιά.
Απευθύνουμε κάλεσμα αγώνα σε όλους τους αγωνιζόμενους και τις συλλογικότητές τους ανά την Ελλάδα να στηρίξουν την εβδομάδα πανελλαδικών δράσεων 9-14/3 με κινητοποιήσεις και δράσεις.
Για επικοινωνία orthostasia@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου