Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Όταν οι ζωές των εργατών είναι αναλώσιμο υλικό για τους καπιταλιστές

Το εφιαλτικό μέγεθος των 800 ΝΕΚΡΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ αγγίζει ήδη το μεγάλο εργοδοτικό έγκλημα στο ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ με την κατάρρευση του μεγάλου εργοστασίου, στο οποίο ήταν στοιβαγμένοι σαν "ανθρώπινα σακιά" 100άδες εργάτες για ένα κομμάτι ψωμί στην ΚΕΡΔΟΦΟΡΟ ΣΑΡΚΟΦΑΓΟ του εργοδότη που πριόνισε το κτίριο και μαζί τις ζωές για τι άλλο ; μα για να ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ....!!

Ο Αιώνιος και Αμείλικτος Νόμος της ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ:
Να μεγιστοποιήσω το κέρδος, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΚΑΘΟΛΙΚΑ για την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ, τον ΠΟΝΟ, τις ΑΞΙΕΣ, τα ΟΝΕΙΡΑ των ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Οι ΕΡΓΑΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.....!!!
Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ....!!!
Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ....!!!
Ο ΕΡΓΑΤΗΣ μπαίνει στις αξίες της προσφοράς και της ζήτησης χωρίς αρχές και χωρίς ίχνη προστασίας της ανθρώπινης ζωής του.

Μην σας παρασέρνει η "λογοδιάρροια" των αστών για .....μέτρα προστασίας των εργαζομένων, δίκτυο μέτρων και όρων εργασίας.
Αν δεν υπήρχαν ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ, ΚΙΝΗΜΑΤΑ, ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΤΑΞΙΚΗ ΠΑΛΗ, όλα αυτά θα ήταν ένα απλό σκουπίδι όπως ακριβώς είναι στις ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ή αν θέλετε καλύτερα όπως ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ να ΓΙΝΟΥΝ σταδιακά στον ελλαδικό χώρο.
Για τους ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ τα μέτρα προστασίας της εργατικής ζωής, όλο αυτό το δίκτυο προστασίας γύρω από το μισθωτό είναι ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ....!!!! είναι ΑΚΑΜΠΤΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ που πρέπει να γίνουν ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΜΟΡΦΕΣ (SIC....), έτσι λένε τώρα τη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.

Θυμάστε τη δική μας RICOMEX....!!!  Όταν στα 1999 ο ΣΕΙΣΜΟΣ στην ΑΤΤΙΚΗ δήλωσε βροντερά παρών, τότε το εργοστάσιο που στήθηκε ΠΑΡΑΝΟΜΑ πάνω στα ΜΠΑΖΑ διαλύθηκε σε χρόνο μηδεν θάβοντας στα ερείπια του 10άδες εργάτες, ή στην ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ της Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ που σαρώθηκε επίσης για να γίνει το ισόγειο ευρύχωρο SUPER MARKEΤ. Ο καπιταλισμός δεν καταλαβαίνει από .....κοινωνικούς διαλόγους, διαπραγματεύσεις, κοινωνικό εταιρισμό.

Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣΤΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ.....!
Μα πάνω από όλα ΘΕΛΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ....!!!
ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΠΑΡΑΞΕΙ; 

Ολοκληρωμένο και αυτούσιο το κείμενο στο: http://kokkino-diktio.blogspot.gr/2013/05/blog-post_9.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου